Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αντιγόνη έγραψε:
""Είναι που
η αναπόληση
καταργήθηκε
...στο όνομα
του Βεβιασμένου
του Εικονικού
και του Αγίου χρήματος"...
Κύριε Παπανικολάου, σας άκουσα προσεχτικά και έχω να πω ότι όσον αφορά αυτά που λέτε για την κατάργηση βασικών άρθρων του Συντάγματος στην αστική σημερινή δημοκρατία, έχετε δίκιο...Το δικαίωμα του συνέρχεσθαι αποτελεί το αρχαιότερο δικαίωμα συλλογικής δράσης στο Ελληνικό συνταγματικό δίκαιο (άρθρο 10 Συντάγματος του 1864)!!! Από αυτό απορρέουν με βάση το Σύνταγμα του 1975/86 τα συναφή διακαιώματα της συνδικαλιστικής ελευθερίας και το δικαίωμα στην απεργία...Αυτά σήμερα είναι "όλα στον αέρα"!!!
Επίσης, η πρώτη θεμελιώδης υποχρέωση, που βρίσκεται στο ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, είναι η υποχρέωση και το δικαίωμα αντίστασης με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το σύνταγμα (άρα το πολίτευμα)...Η υποχρέωση σεβασμού του συντάγματος καθιερώνεται ρητά στην ίδια παράγραφο 2 άρθρο 120...Στο όνομα της τρομοκρατίας καταργείται η αστική συνταγματική δημοκρατία!!!
Εάν θεωρείτε ότι μπορώ να προσφέρω οτιδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο, μην διστάσετε να το ζητήσετε...Το ζητούμενο είναι να μην γίνουν τα παιδιά ραγιάδες, όπως οι είμαστε οι περισσότεροι από τους ενήλικες!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου