Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Συμπαράσταση
* ΟΛΟΕΝΑ και πληθαίνουν οι φωνές που ενώνονται υπέρ των 8 ανηλίκων, που δικάζονται στις αρχές Δεκεμβρίου στη Λάρισα, με κατηγορίες του «τρομονόμου» για τα επεισόδια που έγιναν στη Λάρισα, το Δεκέμβρη του 2008.
Σήμερα, αναμένεται να κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης στους κατηγορούμενους ανηλίκους, οι γνωστοί καλλιτέχνες Φίλιππος Πλιάτσικας και Διονύσης Τσακνής, οι οποίοι ως γνωστόν, το βράδυ θα δώσουν συναυλία στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ.
* * *
* ΕΠΙΣΗΣ, η γνωστή φυσιογνωμία της Ελληνικής Αριστεράς, Νάντια Βαλάβανη, σε μήνυμα που έστειλε στην πρόσφατη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης αφού εκφράζει τη συμπαράστασής της, σημειώνει τα εξής:
«Πρέπει να ματαιώσουμε τα σχέδια ευρύτερης τρομοκράτησης νεολαίας και εργαζόμενων. Να υπερασπιστούμε με όλα τα μέσα τα παιδιά που δικάζονται ώστε να απαλλαγούν - από τις κατηγορίες σύμφωνα με τον τρομονόμο, αλλά και συνολικότερα.
Έτσι ώστε τον καιρό του Μνημόνιου ένα «μήνυμα» για παραδειγματική τιμωρία ανήσυχων νεαρών ανθρώπων να μετατραπεί σε μήνυμα αλληλεγγύης, αντίστασης και πάλης μεγαλύτερων και νεότερων για το δικαίωμα στη ζωή».
Και το μέτωπο αλληλεγγύης, διευρύνεται...
(Από την εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της Λάρισας)
Α.Ψ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου